Truck Apparatuur

TEXA Truck Apparatuur

De diagnostische oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE VOICE tabletpc en op de robuuste NAVIGATOR Multihub -voertuiginterface. Deze apparaten verbinden en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig en garanderen snelheids- en prestatieniveaus die eenvoudigweg niet zijn vereist in de wereld van diagnostica met meerdere merken. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen ook op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s.

Axone VOICE

AXONE VOICE is de eerste handsfree oplossing in de wereld van multi-brand en multi-omgeving diagnose.

Het is een tool die de voordelen van vaste werkstations (rekenkracht, grootte van het scherm en mogelijkheid om continu van stroom te voorzien) toevoegt aan die van draagbare diagnoseapparaten en hun potentieel vergroot dankzij de innovatieve manieren van interactie die u het meeste uit uw werk kunt halen.

AXONE VOICE is uitgerust met een1 3,3″ multi-touch scherm, een van de grootste onder de display-units op de markt met een maximale resolutie van 2560×1600 pixels.

Het garandeert een optimale zichtbaarheid in alle gebruiksomstandigheden en op langere afstanden in vergelijking met traditionele tablets, zonder de reparatieactiviteiten te verstoren.

Texa Navigator Multihub

NAVIGATOR MULTIHUB TXT

De top-of-the-range oplossing, veelzijdig, snel, intuïtief, in elke situatie

In de afgelopen jaren is de ontwikkeling van autoelektronica exponentieel geweest en zeer complex geworden. Tegenwoordig moeten automonteurs
op een zeer hoog niveau diagnose stellen aan alle verschillende voertuigen met verschillende diagnoseprotocollen en meerdere verbindingsmogelijkheden.
In deze context heeft TEXA de nieuwe TXT MULTIHUB ontwikkeld. Een zeer veelzijdige voertuig interface die zich makkelijk en snel aanpast aan elke diagnosesituatie.
De MULTIHUB is een technologisch zeer geavanceerde interface, uniek door zijn technische en constructieve eigenschappen, zoals: de mogelijkheid om in 5 omgevingen te werken, een praktisch ingebouwd scherm, het IP53 gecertificeerde robuuste ontwerp, intelligente connectiviteit die wordt gegarandeerd
door het Linux-besturingssysteem van CAN, FD, DoIP, Pass-Thru-protocollen en nog veel meer.

TPMS Oplossingen

Meer bestelwagens en vrachtwagens worden uitgerust met bandenspanningscontrolesystemen, die een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid blijken te leveren. TEXA heeft een speciale oplossing ontwikkeld om de correcte werking van deze systemen te controleren.

TEXA TPS2 tpms

TPS 2

De TPS 2 is de TPMS programeertool van TEXA.

Het biedt een uitzonderlijke dekking van merken en modellen, evenals de traditioneel robuuste ontwerp- en bouwkwaliteit van TEXA. De TPS 2 communiceert met de klepsensoren op elk wiel, activeert ze als ze in stand-by staan en verifieert hun efficiëntie. Het eigen scherm van het hulpmiddel leest de druk, de temperatuur en het laadniveau van de batterij (indien beschikbaar) af, evenals de identificatiecodes en andere diagnostische informatie verstrekt door de voertuigfabrikant. Met de TPS 2 kunt u de efficiëntie van bandenspanningssensoren controleren, zodat u deze indien nodig kunt wijzigen.

UNIProbe

De UNIProbe omvat:

Oscilloscoop: vier onafhankelijke analoge kanalen, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Batterijsonde: voor het testen van de batterij, analyseren en controleren van het volledige start- en laadsysteem.

TNET: voor de meting en elektrische analyse van CAN-automobielcommunicatienetwerken.

Signaal Generator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Multimeter: voor voltage-, weerstands- en stroommetingen (met behulp van een ampèremeter). Druktester: voor controle van de brandstoftoevoer en druk van de turbolader op alle voertuigen.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy