Truck

Software + Apps

De TEXA software IDC5 is ontworpen om te lijken op de nieuwste consumententoepassingen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures gevoelsmatiger worden.  Bovendien zijn alle pagina’s van de IDC5 software opnieuw ontworpen om een vollediger beeld te krijgen van de alle relevante informatie en is het menu herzien en verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen.

Apparatuur

Diagnose kan in veel gevallen geen antwoord geven. Als de regeleenheden van een voertuig geen fouten bevatten, kan het probleem heel goed liggen in een elektro of mechanische storing. Aloude diagnose is in deze omstandigheden nodig. Er worden analoge en digitale metingen uitgevoerd om de efficiëntie van componenten zoals de batterij, sensoren, en het CAN-netwerk te bepalen. Met de UNIProbe interface van TEXA kunt u alle fysieke metingen uitvoeren die u nodig hebt om een aloude diagnose uit te voeren en fouten te identificeren.

E-Truck

eTRUCK is een klein, maar innovatieve tool die voor het
eerst de truckwerkplaats naar een ander dimensie
brengt, dankzij de mogelijkheid om de status
van het voertuig op afstand te controleren,
de dienstverlening vanuit een voorspellend
oogpunt te beheren en de laatste nieuwe functie,
het controleren en uitvoeren van instellingen,
waarmee u de optimale omstandigheden van het
voertuig kunt herstellen.

ADAS

Het belang van ADAS voor de veiligheid van mensen wordt nog duidelijker wanneer het wordt toegepast op de wereld van zware voertuigen. In feite is het essentieel dat vrachtwagens zich op de weg aan bepaalde gedragingen houden, zoals de afstand tot de voorligger, de snelheid, hoe in te halen en dus van rijstrook te wisselen, het vermogen om veilig te remmen, enz.

Daarom heeft men zelfs voor vrachtwagens en bedrijfsvoertuigen de juiste uitrusting nodig om de multifunctionele camera’s, radars en sensoren die essentiële systemen aansturen, zoals: de Adaptive Cruise Control, het Lane Departure Warning System, de Forward Collision Warning, het Advanced Emergency Braking System, correct af te stellen.

Technische ondersteuning

Technische specificaties, gegevensbladen en elektrische schema’s bieden gedetailleerde informatie over de functies van afzonderlijke systemen ter ondersteuning van autodiagnostische tests. Bovendien kunnen gebruikers ook specifieke mechanische gegevens voor elk voertuig bekijken.

Abonnementen

Houdt uw diagnose software up-to-date!

En zorg voor een volledig ingevuld profiel in MyTexa :: Login Page

Trainingen

Door deel te nemen aan trainingen, kunt u de technische kennis vergroten op het gebied van allerlei systemen in voertuigen. Met de trainingsmodules kunt u technologieën leren kennen. Praktijk voorbeelden met daarbij diagnose en trouble-shooting-procedures worden uitgevoerd met behulp van TEXA-tools.

Klik op onderstaande link voor de actuele trainingen:

Trainingen – GoMotive

Texa diagnose trainingen
Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy