Marine Apparatuur

TEXA Marine Apparatuur

TEXA’s De diagnostische oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE Nemo-display en op de robuuste NAVIGATOR TXB Evolution-interface. Deze apparaten verbinden via Bluetooth en communiceren met de elektronische controle-eenheden van het schip. Ze garanderen niveaus van snelheid en prestaties die eenvoudigweg ongeëvenaard zijn in de wereld van diagnostica met meerdere merken. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s.

Axone Nemo

Dankzij zijn stevige, waterdichte ontwerp is de AXONE Nemo de ideale display-unit voor technici die zich bezighouden met de reparatie van scheepsmotoren. De AXONE Nemo is ontworpen om bestand te zijn tegen sterke schokken, waaronder vallen in water: dankzij een speciaal Texa-octrooi is het ‘s werelds enige pc-type apparaat dat * zweeft. De behuizing van de AXONE Nemo is gemaakt van magnesium, een edelmetaal dat opvalt door zijn lichte gewicht en efficiënte warmteverspreiding. Deze hoge functionaliteit wordt geëvenaard door de traditionele aandacht van TEXA voor stijl: de AXONE Nemo is niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk. Het zit ook boordevol geavanceerde technologie, te beginnen met een 12-inch capacitief touchscreen met de indrukwekkende resolutie van 2160×1440, met stoere Gorilla Glass-bescherming. Het hart van de AXONE Nemo is een Intel® Quad Core N3160-processor met 8 GB RAM en 250 GB opslagcapaciteit. Connectiviteit wordt gegarandeerd door een geavanceerd, dubbelkanaals wifi-systeem en een Bluetooth® 4.0 Low Energy-module. De andere onderscheidende eigenschap is de aanwezigheid van twee 5 megapixelcamera’s, een naar voren gericht en een achterwaarts gericht geheel met flits / toorts en autofocus.

TEXA Marine diagnose

NAVIGATOR TXB Evolution

De NAVIGATOR TXT’s is de krachtigste, best presterende TEXA-voertuiginterface en laat u werken in de TRUCK-, AUTO-, BIKE-, OFF-HIGHWAY- en MARINE-omgevingen. U kunt het gebruiken om autodiagnostische tests uit te voeren, parameters bekijken, apparaten te activeren, aanpassingen en configuraties uit te voeren, onderhouds-,service- en airbagindicatoren resetten, UCE-programmatoetsen en afstandsbedieningen configureren en nog veel meer. De NAVIGATOR TXT’s is ook geschikt voor het PASS-THRU-protocol * waarmee workshop verbinding kan maken met de centrale servers van de fabrikant en softwarepakketten of officiële technische informatie kunnen worden gedownload.

Electrische diagnostiek

Autodiagnostiek kan in veel gevallen geen antwoord bieden. Als de ECU’s van een voertuig geen fouten bevatten, kan het probleem heel goed liggen in een elektrische of mechanische storing. In deze omstandigheden zijn conventionele diagnoses nodig en analoge en digitale metingen worden uitgevoerd om de efficiëntie van componenten zoals de batterij, sensoren, actoren en het CAN-netwerk te bepalen. Met de UNIProbe- en TwinProbe-interfaces van TEXA kunt u alle fysieke metingen uitvoeren die u nodig hebt om een conventionele diagnose uit te voeren en mogelijke fouten te identificeren.

UNIProbe

De UNIProbe omvat:

Oscilloscoop: vier onafhankelijke analoge kanalen, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Batterijsonde: voor het testen van de batterij, analyseren en controleren van het volledige start- en laadsysteem.

TNET: voor de meting en elektrische analyse van CAN-automobielcommunicatienetwerken.

Signaal Generator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Multimeter: voor voltage-, weerstands- en stroommetingen (met behulp van een ampèremeter).

Druktester: voor controle van de brandstoftoevoer en druk van de turbolader op alle voertuigen.

TwinProbe

De TwinProbe omvat:

Oscilloscoop: kabelonafhankelijke analoge kanalen met ingangen tot 200V, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Signaalgenerator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy