Off Highway Software + Apps

Een nog intuïtievere software interface

De grafische interface van IDC5 is ontworpen om te lijken op de nieuwste consumententoepassingen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures intuïtiever worden. Bovendien zijn alle diagnostische pagina’s opnieuw ontworpen om een vollediger beeld te krijgen van de meest relevante informatie en is het menu herzien en nu verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen. Een simpele aanraking is alles wat nodig is om in te zoomen op de gewenste functies.

Met een nieuwe functie kunt u voertuigparameters bekijken en beheren. Scripties kunnen grafisch worden weergegeven en kunnen worden gefilterd met tekstzoekopdrachten of door specifiek te selecteren. Zelfs het downloaden van updates gaat sneller in de nieuwe software. IDC5 is ontworpen om compatibiliteit te garanderen met de nieuwe ISO 13400-standaard, ook bekend als het Ethernet / DoIP-communicatieprotocol, met AXONE Nemo of een Windows-pc.

TEXA APP*

TEXA heeft een volledig nieuw concept van diagnostische ondersteuning geïntroduceerd in de vorm van de TEXA APP virtuele winkel. Dankzij deze ongekende services is het diagnostische hulpprogramma van TEXA nog flexibeler en modulair: mechanica kan het aanpassen met de functies die het beste aansluiten op hun werkelijke professionele behoeften.

De TEXA APP-winkel is verdeeld in twee verschillende secties:

TEXA APP is de lijst met door TEXA ontwikkelde software en applicaties waarmee de softwarefuncties of de dekking kunnen worden uitgebreid, bijvoorbeeld om het werk van de technicus te vereenvoudigen.

PARTNER APP bevat de applicaties die zijn gemaakt in samenwerking tussen TEXA en operators die goederen en services leveren die zijn gekoppeld aan de reparatiewereld, zoals fabrikanten of distributeurs van reserveonderdelen, gespecialiseerde vakbladen, technische informatiediensten.

  • controleer de beschikbaarheid van de TEXA app voor uw tools.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy