Texa konfort touch
Texa spoelset
Texa koudemiddel analyser
Texa hermetisch gesloten flessen
TEXA 744 CO2 airco

Konfort A/C  Service stations voor R1234yf, R134a and R744 (CO2)

Het Konfort 700-assortiment omvat 10 modellen met verschillende specificaties en bedrijfsmodi voor het onderhoud van klimaatregelings- systemen van voertuigen met R1234yf, R134 of CO2. Het assortiment wordt geproduceerd op een assemblagelijn die als enige in zijn soort ter wereld garant staat voor de ultieme kwaliteit en langdurige betrouwbaarheid.

Het Konfort-assortiment bevat in totaal 10 geregistreerde internationale patenten. De gebruikte componenten hebben allemaal uitzonderlijke eigenschappen en garanderen een terugwinningsgraad van het koelmiddel van meer dan 95%. Het nette ontwerp combineert eenvoudige bediening, stevigheid en veiligheid om alle onderhoudswerkzaamheden eenvoudig en gemakkelijk te maken.

Konfort voor CO2

De Konfort 744 is ontworpen en gemaakt om te werken met de nieuwste A/C systemen die CO2 bevatten. Het servicestation is volledig automatisch en in staat om de volledige service procedure te voltooien zonder input van de bediener. Het bereikt ook het hoogst mogelijke nauwkeurigheidsniveau.

Dankzij de kwaliteit van de componenten en de nauwkeurigheid van het ontwerp kan het opladen worden voltooid tot een maximale tolerantie van slechts 10 gram (2 gram voor olie). Speciale aandacht is ook besteed aan het systeem voor het vrijgeven van CO2 in de atmosfeer. Dit gebeurt op een gecontroleerde manier om de veiligheid van de bediener en van het systeem zelf te garanderen. De Konfort 744 bevat ook een nauwkeurig systeem voor het meten van de CO2-concentratie in de omringende lucht en onderbreekt het opladen als dit een gevaarlijk niveau nadert.

A/C KONFORT voor R1234yf en/of R134a

712R

Dit model kan alle auto-, commerciële, vrachtwagen- en off-road A/C-systemen bedienen, maar heeft een zeer concurrerende prijs. Het beschikt over automatische koelmiddelterugwinning en recycling- en olie-afvoerfuncties. Olie- en UV-traceer volumes worden gemonitord door een automatisch systeem, waardoor u slechts een paar eenvoudige handmatige handelingen hoeft uit te voeren. De 712R kan voor-geconfigureerd worden geleverd voor de oude R134a of het nieuwe R1234yf-koelmiddel.

760R en 760R BUS

De 760R bevat de meest geavanceerde technologie van TEXA: hij is uitgerust met hermetisch afgesloten olie/UV-flessen, een volledig automatisch onderhoudsmanagement systeem, weegschaal beveiliging en automatische verificatie van het juiste koudemiddelgewicht. De Konfort 760R kan vooraf worden geconfigureerd voor gebruik met R134a of R1234yf. Een van de interessantste opties voor dit model is de koelmiddelidentificatiekit. De 760R is ook beschikbaar als de 760R BUS, voor gebruik met grotere A/C-systemen voor voertuigen.

 

780R

Dit geweldige servicestation is de top van de konfort-serie en biedt technici de ultieme prestaties in het aantal klussen dat het aankan. De Konfort 780R kan werken met zowel 134a en 1234yf koudemiddelen, in een handomdraai overschakelend van het ene type naar het andere dankzij twee afzonderlijke tanks en een geavanceerd spoelsysteem dat alle leidingen effectief en veilig reinigt. Wanneer de machine is uitgerust met de koelmiddelidentificatiekit, is dit het beste servicestation dat momenteel op de markt is en biedt het werkplaatsen het ultieme in prestaties.