Motor Software + Apps

IDC5 SOFTWARE Diagnose zonder grenzen

IDC5 is de nieuwste generatie van het gerenommeerde besturingssysteem van TEXA en nog een stap vooruit om technici te helpen. Dankzij belangrijke verbeteringen in de code is het nieuwe systeem sneller dan ooit en garandeert het vrijwel directe communicatie met de regeleenheden van een voertuig.

Een nog intuïtievere software interface

De grafische interface van IDC5 is ontworpen om te lijken op de nieuwste consumententoepassingen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures intuïtiever worden. Bovendien zijn alle diagnostische pagina’s opnieuw ontworpen om een ​​vollediger beeld van de meest relevante informatie te krijgen en is het menu herzien en nu verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen. Een simpele aanraking is alles wat nodig is om in te zoomen op de gewenste functies.

Met de nieuwe “Interactieve bedradingsdiagrammen” -functie kunt u bedradingsschema’s bekijken met behulp van animaties van de apparaten van een systeem en een interactieve kaart genereren om signaalstromen naar en van de regeleenheden weer te geven. Met een andere nieuwe functie kunt u voertuigparameters bekijken en beheren. Deze kunnen grafisch worden weergegeven en kunnen worden gefilterd met tekstzoekopdrachten of door specifiek te selecteren. Zelfs het downloaden van updates gaat sneller in de nieuwe software. IDC5 is voortdurend aan het evolueren en staat open voor nieuwe technologieën die in de nabije toekomst verschijnen.

TEXA APP*

TEXA APP is een volledig nieuwe toevoeging aan de wereld van diagnostische hulpmiddelen voor meerdere merken. Met de virtuele store van TEXA APP kunt u met een simpele klik activering van een groot aantal toepassingen voor de reparatie van voertuigen aanvragen.

TEXA APP levert diagnostische software en innovatieve applicaties ontwikkeld door TEXA. Hiermee kunt u uw gereedschappen rechtstreeks vanuit IDC5-software aanpassen en de meest geschikte functies toevoegen voor uw eigen doeleinden. Uw diagnosetool wordt daarom modulair en flexibeler dan ooit op de manier die overeenkomt met uw professionele behoeften.

De TEXA APP-winkel is verdeeld in twee verschillende secties:

– TEXA APP; deze sectie geeft een overzicht van alle beschikbare software en applicaties ontwikkeld door TEXA. Het kan worden gebruikt om de dekking of softwarefuncties uit te breiden door naar een nieuwe versie te upgraden of om nieuwe APP’s te activeren zodra ze worden vrijgegeven.
PARTNER APP; deze sectie bevat de app die is ontwikkeld als het resultaat van de samenwerking van TEXA met leveranciers van goederen en diensten voor autotechnici, inclusief fabrikanten en distributeurs van reserveonderdelen, gespecialiseerde tijdschriften, technische informatiediensten, enzovoort.

  • controleer de beschikbaarheid van de TEXA app voor uw tools.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy