Marine Software + Apps

IDC5 SOFTWARE Diagnose zonder grenzen

IDC5 is de nieuwste generatie van het gerenommeerde besturingssysteem van TEXA en nog een stap vooruit om technici te helpen. Dankzij belangrijke verbeteringen in de code is het nieuwe systeem sneller dan ooit en garandeert het vrijwel directe communicatie met de regeleenheden van een voertuig

Een nog intuïtievere software interface

De grafische interface van IDC5 is ontworpen om te lijken op de nieuwste consumententoepassingen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures intuïtiever worden. Bovendien zijn alle diagnostische pagina’s opnieuw ontworpen om een ​​vollediger beeld van de meest relevante informatie te krijgen en is het menu herzien en nu verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen. Een simpele aanraking is alles wat nodig is om in te zoomen op de gewenste functies.

Met de nieuwe “Interactieve bedradingsdiagrammen” -functie kunt u bedradingsschema’s bekijken met behulp van animaties van de apparaten van een systeem en een interactieve kaart genereren om signaalstromen naar en van de regeleenheden weer te geven. Met een andere nieuwe functie kunt u voertuigparameters bekijken en beheren. Deze kunnen grafisch worden weergegeven en kunnen worden gefilterd met tekstzoekopdrachten of door specifiek te selecteren. Zelfs het downloaden van updates gaat sneller in de nieuwe software. IDC5 is voortdurend aan het evolueren en staat open voor nieuwe technologieën die in de nabije toekomst verschijnen.

TEXA APP*

TEXA heeft een volledig nieuw concept van diagnostische ondersteuning geïntroduceerd in de vorm van de TEXA APP virtuele winkel. Dankzij deze ongekende services is het diagnostische hulpprogramma van TEXA nog flexibeler en modulair: mechanica kan het aanpassen met de functies die het beste aansluiten op hun werkelijke professionele behoeften.

De TEXA APP-winkel is verdeeld in twee verschillende secties:

TEXA APP is de lijst met door TEXA ontwikkelde software en applicaties waarmee de softwarefuncties of de dekking kunnen worden uitgebreid, bijvoorbeeld om het werk van de technicus te vereenvoudigen.

PARTNER APP bevat de applicaties die zijn gemaakt in samenwerking tussen TEXA en gebruikers die goederen en services leveren die zijn gekoppeld aan de reparatiewereld, zoals fabrikanten of distributeurs van reserveonderdelen, gespecialiseerde vakbladen, technische informatiediensten.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy