Truck Software + Apps

Een nog intuïtievere software

De grafische interface van IDC5 is ontworpen om te lijken op de nieuwste consumententoepassingen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures intuïtiever worden.  Bovendien zijn alle diagnostische pagina’s opnieuw ontworpen om een vollediger beeld te krijgen van de meest relevante informatie en is het menu herzien en verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen. Een simpele aanraking is alles wat nodig is om in te zoomen op de gewenste functies.

Een andere nieuwe functie maakt dat u voertuigparameters kunt bekijken en beheren. Deze kunnen grafisch worden weergegeven en worden gefilterd met tekstzoekopdrachten of door specifiek te selecteren.

Zelfs het downloaden van updates gaat sneller in de nieuwe software.
IDC5 is voortdurend in ontwikkeling en staat open voor nieuwe technologieën die in de nabije toekomst verschijnen, waaronder bijvoorbeeld die met de mogelijkheid om diagnostische functies met stem te selecteren en te activeren.

TEXA APP*

TEXA APP is een volledig nieuwe toevoeging aan de wereld van diagnostische hulpmiddelen voor meerdere merken. Met de virtuele store van TEXA APP kunt u met een simpele klik activering van een groot aantal toepassingen voor de reparatie van voertuigen aanvragen.

TEXA APP levert diagnostische software en innovatieve applicaties ontwikkeld door TEXA. Hiermee kunt u uw gereedschappen rechtstreeks vanuit IDC5-software aanpassen en de meest geschikte functies toevoegen voor uw eigen doeleinden. Uw diagnosetool wordt daarom modulair en flexibeler dan ooit op de manier die overeenkomt met uw professionele behoeften.

De TEXA APP-winkel is verdeeld in twee verschillende secties:

– TEXA APP; deze sectie geeft een overzicht van alle beschikbare software en applicaties ontwikkeld door TEXA. Het kan worden gebruikt om de dekking of softwarefuncties uit te breiden door naar een nieuwe versie te upgraden of om nieuwe APP’s te activeren zodra ze worden vrijgegeven.
PARTNER APP; deze sectie bevat de app die is ontwikkeld als het resultaat van de samenwerking van TEXA met leveranciers van goederen en diensten voor autotechnici, inclusief fabrikanten en distributeurs van reserveonderdelen, gespecialiseerde tijdschriften, technische informatiediensten, enzovoort.

  • controleer de beschikbaarheid van de TEXA app voor uw tools.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy