Auto

TEXA Nano S
TEXA Navigator Multihub
TEXA NP01 deeltjesteller
TEXA Elight koplampafstelapparaat

Software + Apps

De diagnosesoftware IDC5 is ontworpen om te werken met de nieuwste toepassingen in voertuigen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures intuïtiever worden.  Bovendien zijn alle diagnose pagina’s opnieuw ontworpen om een vollediger beeld te krijgen van de meest relevante informatie en is het menu herzien en verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen. Een simpele aanraking is alles wat nodig is om in te zoomen op de gewenste functies.

TEXA diagnose

Apparatuur

De diagnose oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE Nemo tablet PC en op de robuuste NAVIGATOR TXT Multihub voertuiginterface. Deze apparaten verbinden en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig en garanderen snelheid- en prestatieniveaus die zijn vereist in de wereld van diagnose voor meerdere merken. TEXA-apparatuur bieden een unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen ook op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s.

ADAS

Ontworpen om tijdens het rijden veiligheid en comfort te bieden, de ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) komen steeds vaker voor in de nieuwste generatie voertuigen en kunnen bestaan uit o.a.: autonoom noodremmen, adaptive cruise control, rijstrook detectie en voetgangers en verkeersbordherkenning, om er zo maar een paar op te noemen. Om professionals te helpen bij het repareren van deze geavanceerde actieve veiligheidsvoorzieningen, heeft TEXA een complete, modulaire ADAS kalibratie oplossing met meerdere merken ontwikkeld die in staat is te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van professionals in de automobielsector, of het nu glasspecialisten, schadebedrijven, universele autobedrijven of bandenspecialisten betreft.

Texa helpdesk

Technische ondersteuning helpdesk

Doel: Het telefonisch en praktisch ondersteunen van het autobedrijf bij moeilijk oplosbare storingen in de elektronische systemen van voertuigen.

Het  moderne voertuig, zoals we die nu kennen, is volgestopt met elektronisch geregelde systemen. Deze systemen worden met zogenaamde datanetwerken met elkaar verbonden. CAN -bus, MOST en LIN communicatie zijn daarbij bekende begrippen. Daarnaast wordt de elektronica gekoppeld aan mechanische systemen en vormen op deze wijze meet en regelsystemen met bijbehorende elektronische en mechanische storingen. Het voertuig is een complexe machine geworden.

Bel voor ondersteuning: 085 2220674

Geen abonnement, wel geholpen willen worden? Vraag naar de mogelijkheden info@texadiagnose.nl

Trainingen

Door deel te nemen aan een TEXA training, kunt u de technische kenmerken en werkmodi van de geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen op  voertuigen bestuderen, zoals waarschuwingen voor het verlaten van de rijstrook, adaptieve cruisecontrole en detectie van dode hoeken. Met de trainingsmodule kunt u ook de positie en functionaliteit van de betrokken technologieën leren kennen: radar, multifunctionele camera, sensoren en actuatoren, infraroodcamera en ultrasone sensoren. Praktische voorbeelden van statische en dynamische kalibraties zullen ook worden aangeboden, waarbij diagnostische en trouble-shooting-procedures worden uitgevoerd met behulp van TEXA-tools.

Texa diagnose trainingen
Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy