ADAS Auto

Texa adas kalibratie

TEXA’s oplossingen voor de kalibratie van radar- en camerasystemen

Ontworpen om veiligheid en comfort tijdens het rijden te garanderen, ADAS (Advanced Driver Assistance Systems) komt steeds meer voor in de laatste generatie voertuigen.

Camera’s, radars, LIDAR’s en sensoren moeten opnieuw worden gekalibreerd wanneer ze worden vervangen, maar ook wanneer er werkzaamheden aan de auto worden uitgevoerd die erop van invloed zijn, zoals: vervangen van de voorruit en bumper, het repareren van de ophangingen, het uitlijnen van de wielen, het vervangen van de banden, het vervangen van de motorregeleenheid, enz.

Weten hoe je op dit gebied moet ingrijpen is strategisch om gelijke tred te houden met de tijd en klanten hoogst mogelijke service te kunnen bieden

TEXA helpt monteurs bij het werken met deze geavanceerde actieve veiligheidsvoorzieningen, met een compleet aanbod van meerdere merken, waaronder:

– RCCS 3 EVO (Radar en Camera Calibration System) 

– CCS (Camera Calibration System)

– Een grote beschikbaarheid van merk specifieke panelen en accessoires

– ADAS TRUCK CCS 2 Dynamics

– Gespecialiseerde opleiding

De oplossingen van TEXA maken het mogelijk statische en dynamische kalibraties uit te voeren en de ADAS correct te resetten, waardoor de veiligheid van de chauffeurs wordt gegarandeerd en van wie de diagnose en kalibraties uitvoert.

De IDC5-software leidt monteurs stap voor stap door alle fasen, dankzij de hulpbladen die specifiek voor elk voertuig zijn ontwikkeld en een zeer brede CAR– en TRUCK-dekking bieden, minstens 30% hoger in vergelijking met andere oplossingen op de markt.

Het RCCS, een multifunctionele merk-unit voor radars en camera’s

RCCS 3

Twee versies voor een eersteklas oplossing

De unit, ontworpen en ontwikkeld door TEXA, is beschikbaar in 2 versies: RCCS 3 met Monitor en RCCS 3 met panelen.

Beide bevatten maximale constructieve technologie en uitzonderlijke componenten. RCCS 3 met Monitor is het topproduct als je spreekt over prestaties en snelheid, omdat het de digitale weergave van de panelen gebruikt, terwijl RCCS 3 met panelen bedoeld is om fysieke doelen te gebruiken. De oplossingen van TEXA garanderen uitgebreide bedieningsmogelijkheden door een eenvoudige, snelle en nauwkeurige afstelling en kunnen zowel met de sporing- en stuwascontrolekit als in de optische uitlijningsmodus worden gebruikt.

Twee versies, twee manieren om het werk te benaderen, maar met hetzelfde resultaat:

maximale veiligheid voor chauffeurs en voor degenen die de kalibraties uitvoeren, mogelijk gemaakt door de hoge bruikbaarheid en precisie van RCCS 3.

  • RCCS 3 met Monitor
  • RCCS 3 met Panelen

RCCS 3 met Monitor

De digitale innovatie voor het kalibreren van ADAS

RCCS 3 met monitor is de oplossing van TEXA voor het instellen van radars, LIDAR’s, camera’s en sensoren via de digitale weergave van de panelen. In feite is het uitgerust met een 75-inch HD-scherm, 4K-definitie, dat altijd een optimale weergave biedt en voldoet aan de 1: 1-verhouding in lijn met de specificaties van elke fabrikant. Verder is het belangrijk om te benadrukken dat het de afbeeldingen niet vervormt of het formaat ervan verandert.

Op deze manier werken werkplaatsen zeker op de meest correcte en veilige manier, zonder het risico te lopen het gedrag van het voertuig op de weg te veranderen. RCCS 3 communiceert met de IDC5-software en begeleidt de monteur stap voor stap naar de snelle en automatische identificatie van het voertuig. Het paneel is geselecteerd en ingesteld in de monitor, zonder kans op fouten. Dankzij voortdurende software-updates die telkens nieuwe voertuigen en uiteindelijk nieuwe panelen aanbieden, en de essentiële hulppagina’s die per merk en model worden aangepast, zijn gebruikers er zeker van dat ze elke bewerking met maximale precisie en volgens de hoogste normen uitvoeren, vertrouwend op een buitengewone dekking.

Bovendien maakt de digitalisering van de panelen het mogelijk om aanzienlijke ruimte in de werkplaats vrij te maken die anders zou worden ingenomen door meerdere fysieke panelen.

TEXA ADAS kalibratie

RCCS

Met de IDC5 software

Alle informaties om alle werkzaamheden te ondersteunen

TEXA’s oplossingen moeten worden gebruikt in combinatie met de IDC5 diagnosesoftware waarmee elke operatie snel kan worden voltooid. In feite biedt de applicatie specifieke diagnostische helpsecties voor elk merk / model, met de instructies (zoals paneelhoogte, afstand tot het voertuig, uitlijning, enz.) voor de juiste positionering van de unit, die u stap voor stap begeleidt. tijdens de procedures.

Bovendien kunt u aan het einde van de kalibratie een rapport afdrukken om aan de klant te overhandigen met het bewijs van de uitgevoerde bewerkingen.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy