Marine

Software + Apps

De grafische interface van IDC5 is ontworpen om te lijken op de nieuwste consumententoepassingen, waardoor de verschillende stappen in onderhouds- en reparatieprocedures intuïtiever worden.  Bovendien zijn alle diagnostische pagina’s opnieuw ontworpen om een vollediger beeld te krijgen van de meest relevante informatie en is het menu herzien en verticaal gerangschikt. Met deze nieuwe oplossing bladert u snel door alle beschikbare opties zonder ooit van pagina te hoeven veranderen. Een simpele aanraking is alles wat nodig is om in te zoomen op de gewenste functies.

Apparatuur

De diagnostische oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE Nemo display-eenheden en op de robuuste NAVIGATOR TXTs-voertuiginterface. Deze apparaten verbinden en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig en garanderen snelheids- en prestatieniveaus die eenvoudigweg niet zijn vereist in de wereld van diagnostica met meerdere merken. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen ook op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s.

Technische ondersteuning helpdesk

Doel: Het telefonisch en praktisch ondersteunen van het autobedrijf bij moeilijk oplosbare storingen in de elektronische systemen van voertuigen.

Het  moderne voertuig, zoals we die nu kennen, is volgestopt met elektronisch geregelde systemen. Deze systemen worden met zogenaamde datanetwerken met elkaar verbonden. CAN -bus, MOST en LIN communicatie zijn daarbij bekende begrippen. Daarnaast wordt de elektronica gekoppeld aan mechanische systemen en vormen op deze wijze meet en regelsystemen met bijbehorende elektronische en mechanische storingen. Het voertuig is een complexe machine geworden.

Texa diagnose trainingen

Trainingen

TEXA is van mening dat klantentraining bijzonder belangrijk is, omdat adequate technische bekwaamheid en het juiste gebruik van diagnostische hulpmiddelen van cruciaal belang zijn voor het succes van reparatiewerkzaamheden. De lesmethoden die worden gebruikt in TEXA-cursussen zijn gebaseerd op een ideale mix van theorie en praktische elementen. De praktijk speelt een fundamentele rol, omdat het testen en simulaties combineert met het gebruik van de eigen TEXA-diagnosetools van de technici, waardoor een meer actieve en dynamische deelname en effectief leren wordt gestimuleerd.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy