Off Highway Apparatuur

TEXA Off Highway Apparatuur

De diagnostische oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE Nemo-displayeenheden en op de robuuste NAVIGATOR TXTs-voertuiginterface. Deze apparaten verbinden en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig en garanderen niveaus van snelheid en prestaties die eenvoudigweg ongeëvenaard zijn in de wereld van multimerk-diagnostiek. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s.

Axone Nemo

De AXONE Nemo is de meest technologisch complete en krachtige display-unit die momenteel op de markt is, met eigenschappen die vergelijkbaar zijn met die van toonaangevende commerciële tablets. In tegenstelling tot een tablet is de AXONE Nemo ongelooflijk solide en bestand tegen sterke schokken, waaronder vallen in water: dankzij een speciaal Texa-patent is de AXONE Nemo ‘s werelds enige pc-type apparaat dat * zweeft. De behuizing van de Nemo is volledig gemaakt van magnesium, een edel metaal dat opvalt door zijn lichte gewicht en efficiënte warmteverspreiding. Deze hoge functionaliteit wordt geëvenaard door de traditionele aandacht van TEXA voor stijl: de AXONE Nemo is niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk. Het zit ook boordevol geavanceerde technologie, te beginnen met een 12-inch capacitief touchscreen met de indrukwekkende resolutie van 2160×1440, met stoere Gorilla Glass-bescherming. Het hart van de AXONE Nemo is een Intel® Quad Core N3160-processor met 8 GB RAM en 250 GB opslagcapaciteit. Connectiviteit wordt gegarandeerd door een geavanceerd, dubbelkanaals wifi-systeem en een Bluetooth® 4.0 Low Energy-module. Een ander onderscheidend kenmerk is de aanwezigheid van twee 5 megapixelcamera’s, een naar voren gericht en een achterwaarts gericht geheel met flits / toorts en autofocus.

NAVIGATOR TXTs

De NAVIGATOR TXT’s is de krachtigste, best presterende TEXA-voertuiginterface en laat u werken in de omgevingen OFF-HIGHWAY, CAR, TRUCK, BIKE en MARINE. U kunt het gebruiken om autodiagnostische tests uit te voeren, parameters bekijken, status, apparaten activeren, aanpassingen en configuraties uitvoeren, waarschuwingslichten resetten, onderhoud, service en airbag-indicators, ECU’s, programmatoetsen en afstandsbedieningen configureren en nog veel meer.

De NAVIGATOR TXT’s is compatibel met het PASS-THRU-protocol *, waarmee workshops kunnen worden aangesloten op de centrale servers van fabrikanten en softwarepakketten of officiële technische informatie kunnen worden gedownload.

TEXA Konfort range

KONFORT 760R

Dit model is voorzien van een goed zichtbaar TFT-kleurendisplay en een geavanceerde grafische interface die afbeeldingen en informatie op een eenvoudig te begrijpen manier presenteert. Oplaadhandelingen zijn volledig automatisch en vereisen geen handmatige klepbediening. Kenmerkende kenmerken zijn hermetisch afgesloten olie / UV-flessen, volledig automatisch opladen, een schalenvergrendelings- / ontgrendelsysteem en automatische koelmiddelweging. Het kan vooraf worden geconfigureerd voor koelmiddel R134a of R1234yf. Er is ook een uitbreidingsset verkrijgbaar om de twee soorten koelmiddel om te zetten.

De 760R BUS is speciaal ontworpen voor grote A / C-systemen. Het kan vooraf worden geconfigureerd voor koelmiddel R134a of R1234yf. Er is ook een uitbreidingsset verkrijgbaar om de twee soorten koelmiddel om te zetten.

KONFORT APP

Dankzij een speciale APP kunnen de KONFORT 760R-modellen communiceren met Android- en iOS-mobiele apparaten, waardoor technici de procedures van de A / C-systeemservice in het voertuig ook op afstand, rechtstreeks vanaf hun smartphone, kunnen volgen. Bovendien kunt u met de nieuwe APP gemakkelijk de uitgevoerde onderhoudsdiensten beheren, zelfs als het station is uitgeschakeld.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy