Auto Apparatuur

TEXA diagnose

TEXA Auto Apparatuur

De diagnose oplossingen van TEXA zijn gebaseerd op de krachtige AXONE Nemo display-eenheden en op de robuuste NAVIGATOR TXTs-voertuiginterface. Deze apparaten verbinden en communiceren met de elektronische regeleenheden van het voertuig en garanderen snelheids- en prestatieniveaus die eenvoudigweg niet zijn vereist in de wereld van diagnostica met meerdere merken. TEXA-apparaten bieden unieke ondersteuning voor de hedendaagse voertuigtechnici en vallen ook op door hun gebruiksgemak en veelzijdigheid. Alle TEXA-interfaces zijn volledig compatibel met standaard pc’s met Windows 10

Axone Nemo

De AXONE Nemo is de meest technologisch complete en krachtige display-eenheid die momenteel op de markt is, met kenmerken die gemakkelijk te vergelijken zijn met toonaangevende tablet-pc. In tegenstelling tot een tablet is de AXONE Nemo zeer robuust uitgevoerd. Dankzij een speciaal TEXA-patent is de AXONE Nemo het enige PC-type apparaat ter wereld dat drijft. De behuizing van de AXONE Nemo is volledig gemaakt van magnesium, een edelmetaal dat opvalt door zijn lichte gewicht en efficiënte warmteverspreiding. Deze hoge functionaliteit wordt geëvenaard door de traditionele aandacht van TEXA voor stijl: de AXONE Nemo is niet alleen praktisch, maar ook aantrekkelijk. Het zit ook boordevol geavanceerde technologie, te beginnen met een ultrabreed 12-inch capacitief touchscreen met de indrukwekkende resolutie van 2160 x 1440, met een stevige Gorilla Glass-bescherming. Het hart van de AXONE Nemo is een Intel® Quad Core N3160-processor met 8 GB RAM en 250 GB opslagcapaciteit. Connectiviteit wordt gegarandeerd door een geavanceerd,  wifi-systeem en een Bluetooth®4.0 lage energie-module. De AXONE Nemo bevat een volledige reeks sensoren, waaronder een barometer, een snelheidsmeter, een gyroscoop, een kompas, een lichtsensor en een gps-module. Een ander onderscheidend kenmerk is de aanwezigheid van twee 5 megapixelcamera’s, een naar voren gerichte en een aan de achterkant gerichte complete met flits /

TEXA AXONE NEMO
TEXA Navigator Multihub

NAVIGATOR TXT MULTIHUB

Één unieke interface, voor alle toepassingen

De TXT MULTIHUB is de enige diagnose interface die geschikt is voor diagnose aan personenauto’s, vrachtwagens, motorfietsen, boten, agri en constructie voertuigen. De TXT MULTIHUB staat altijd garant voor ongeëvenaarde prestaties om snel en efficiënt te werken voor een goed eindresultaat.

On-Board diagnose

Built-in Display

5 Omgevingen

IP53 Robuust ontwerp

PASS-THRU

WI-FI

DoIP

Multi functioneel, dankzij het ingebouwde display

De TXT MULTIHUB is uitgerust met een praktisch display wat hem multifunctioneel maakt. Het display geeft de mogelijkheid om de volgende drie berichten in één oogopslag te zien:

communicatiemodustype met de display eenheid

accuspanning van het aangesloten voertuig

operationele status dit kan standaard diagnose zijn maar ook DoIP over Wi-Fi, DoIP over ethernet of Pass-Thru.

Bovendien geeft het display constante informatie over de werking van de MULTIHUB: tijdens het gebruik geeft het display meer dan 40 berichten die de monteur helpen bij de diagnose.                           

De belangrijkste berichten:

Communicatie type

– USB

– BLUETOOTH

– WI-FI (Station configuratie)

– WI-FI (Hotspot configuratie)

Voertuig accuspanning

Operationele status

– READY

– DIAGNOSE

– DoIP

– DoIP ETHERNET

– PASSTHRU


Accuspanning in één oogopslag
de TXT MULTIHUB laat in het display, continu de accuspanning van de aangesloten auto zien. De juiste accuspanning is zeer belangrijk om bepaalde diagnoses en aanpassingen uit te voeren.

Navigator NANO S

De Navigator NANO S is de eenvoudigste voertuiginterface van TEXA.

Klein, een echt lichtgewicht, ergonomisch en extreem snel in het uitwisselen van gegevens, zowel met het voertuig als met de diagnose weergave apparaat, met deze voertuiginterface kunt u alle handelingen uitvoeren op auto’s, lichte bedrijfsvoertuigen, motorfietsen, scooters, quads en jetski’s.

Elk aspect van de Navigator NANO S is zorgvuldig ontworpen

en ontwikkeld om volledig te voldoen aan de behoeften van de moderne werkplaats en om technici toe

te laten om alle diagnostische tests snel en eenvoudig uit te voeren.

TEXA Nano S

UNIProbe

De UNIProbe omvat:

Oscilloscoop: vier onafhankelijke analoge kanalen, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Batterijsonde: voor het testen van de batterij, analyseren en controleren van het volledige start- en laadsysteem.

TNET: voor de meting en elektrische analyse van CAN-automobielcommunicatienetwerken.

Signaal Generator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Multimeter: voor voltage-, weerstands- en stroommetingen (met behulp van een ampèremeter). Druktester: voor controle van de brandstoftoevoer en druk van de turbolader op alle voertuigen.

TwinProbe

De TwinProbe omvat:

Oscilloscoop: kabelonafhankelijke analoge kanalen met ingangen tot 200V, compleet met SIV-functie voor het interpreteren van gemeten signalen.

Signaalgenerator: voor het simuleren van de pulsen gegenereerd door sensoren en de commando’s gegenereerd door controle-eenheden en het testen van magneetventielen en andere componenten.

Ampèremeter: voor het meten van stromen. Een BICOR klem-op ampèremeter is nodig om TwinProbe in staat te stellen deze tests uit te voeren.

TPMS Oplossingen

Meer bestelwagens en vrachtwagens worden uitgerust met bandenspanningscontrolesystemen, die een belangrijke bijdrage aan de verkeersveiligheid blijken te leveren. TEXA heeft een speciale oplossing ontwikkeld om de correcte werking van deze systemen te controleren.

TEXA TPS2 tpms

TPS

De TPS is de basis programeertool van TEXA.

Het biedt een uitzonderlijke dekking van merken en modellen, evenals de traditioneel robuuste ontwerp- en bouwkwaliteit van TEXA. De TPS communiceert met de klepsensoren op elk wiel, activeert ze als ze in stand-by staan en verifieert hun efficiëntie. Het eigen scherm van het hulpmiddel leest de druk, de temperatuur en het laadniveau van de batterij (indien beschikbaar) af, evenals de identificatiecodes en andere diagnostische informatie verstrekt door de voertuigfabrikant. Met de TPS kunt u de efficiëntie van bandenspanningssensoren controleren, zodat u deze indien nodig kunt wijzigen.

Op de hoogte blijven van het TEXA nieuws?
Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!
Wij respecteren uw privacy